ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 600 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

 

Ένα Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα για την Αναβάθμιση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων Επιστημόνων και Ελεύθερων Επαγγελματιών (Voucher 600€) ξεκινά άμεσα, προκειμένου να μετριαστούν οι απώλειες αυτών των κλάδων εξαιτίας του κορονοϊόυ! Μια επιταγή κατάρτισης (voucher) που αφορά 166.000 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες, προερχόμενων από 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους, με στόχο την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Euroaccess θα εκπαιδευτείτε στη χρήση των νέων τεχνολογιών και θα μπορέσετε να λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση για τη χρήση υπολογιστών και την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο, με το ποσό για τον κάθε μαθητή να ανέρχεται στα 600 ευρώ. ‘Ολο το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από την άνεση του σπιτιού σας, ή του γραφείου σας, με ασύγχρονη τηλεκατάρτιση (δηλαδή επιμόρφωσή που επικεντρώνεται στη μελέτη εκπαιδευτικού υλικού-όποτε έσεις μπορείτε- από τις πλατφόρμες παρακολούθησης  του προγράμματος!)

 

Επιλέξιμοι κλάδοι/επαγγέλματα

  •  Δικηγόροι
  •  Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
  •  Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
  •  Οικονομολόγοι /Λογιστές
  •  Εκπαιδευτικοί (όλων των βαθμίδων) 
  •  Ερευνητές

 

Διάρκεια προγράμματος:100 ώρες

Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης* τηλεκατάρτισης

Εκπαιδευτικό επίδομα: 600 ευρώ

Το ΚΕΔΙΒΙΜ 2 Euroaccess  αναλαμβάνει τις αιτήσεις για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος!

Μπορείτε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας! Οι εγγραφές λήγουν την Δευτέρα 20 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00.

Σας ενημερώνουμε πως το Κέντρο μας παρέχει και τις 10 θεματικές ενότητες σε συνεργασία με τη “Vellum Global Educational Services” & τον όμιλο “ΑΠΟΨΗ”

 

 

logo-vellum-neapolis-pafos

*Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής η οποία έπεται, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας. Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Euroaccess για το σκοπό αυτό. Το Euroaccess τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης