Θέσεις Εργασίας

Από την ίδρυση της, η εταιρία Euroaccess IKE, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου διαθέτοντας την αρτιότερη υποδομή σε ανθρώπινο δυναμικό. (διοικητικά στελέχη, επιστημονικό δυναμικό και έμπειρους συνεργάτες εκπαίδευσης).Σήμερα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το ελληνικό κράτος, σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. 1788 Σπουδαστές έχουν συμμετάσχει και πιστοποιηθεί στο Euroaccess έως το Δεκέμβριο 2016, η επιτυχία μας αυτή μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις για την επιλογή ενός φοιτητή, επαγγελματία ή άνεργου στην κατάρτιση και στην πιστοποίηση για τον νομό Ιωαννίνων.


Είσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων; Στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και μία θέση εργασίας σε περιμένει!


logo-euroaccess

*Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής η οποία έπεται, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας. Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Euroaccess για το σκοπό αυτό. Το Euroaccess τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης