Συχνές ερωτήσεις για τα μαθήματα Αγγλικών

  • -

Συχνές ερωτήσεις για τα μαθήματα Αγγλικών

Tags : 

Τα αγγλικά μαθήματα EuroAccess, είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, συνδυάζουν μία δομική λειτουργική προσέγγιση(Functional Communicative Approach) με στοιχεία από το Dynamic Learning και το NLP concept (Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό) που προσαρμόζει τη διδασκαλία στο μαθησιακό τύπο κάθε σπουδαστή (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Έτσι ο ενήλικος σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις πιο εύκολα και πιο γρήγορα (70% ταχύτερη πρόοδος στα προγράμματα «Αγγλικά για ενήλικες στα Ιωάννινα–EuroAccess» σε σχέση με τα κλασικά προγράμματα).

 

Συχνές ερωτήσεις:


Έχω κάνει στο παρελθόν μαθήματα Αγγλικών αλλά αισθάνομαι να τα έχω ξεχάσει. Θα ξεκινήσω από την αρχή;


Όχι! Στα «Αγγλικά για ενήλικες EuroAccess», ξεκινάμε με ειδικά σχεδιασμένες επαναλήψεις που «ξυπνάνε» τις γνώσεις σας από το λήθαργο. Με μνημοτεχνικές μεθόδους, στοχεύουμε σε 4 εβδομάδες να έχουμε επαναφέρει το λειτουργικότερο 75% των γνώσεών σας.


Μου είναι πολύ δύσκολο να μάθω να σκέπτομαι στην Ξένη Γλώσσα.


Οι αρχάριοι στα Αγγλικά παράγουν συνήθως πολλά λάθη ως αποτέλεσμα της επιρροής της μητρικής τους γλώσσας (L1 Interference). Στο EuroAccess ακολουθούμε ειδική μεθοδολογία που στόχο έχει ο σπουδαστής να «σκέπτεται» στη γλώσσα που μαθαίνει και όχι να «μεταφράζει από μέσα του». Με ειδικές ασκήσεις «μιλάμε» κατ’ ευθείαν στο γνωστικό στυλ του σπουδαστή μας (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Με έμφαση στην προφορική και ακουστική εξάσκηση (native teacher).


Σίγουρα θα απαιτείται πολύ διάβασμα και δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο ή/και διάθεση.


Στο EuroAccess εξειδικευόμαστε στα Αγγλικά για ενήλικες (φοιτητές, εργαζόμενους, στελέχη) με αυξημένες υποχρεώσεις. Έτσι το μάθημα είναι σχεδιασμένο ώστε να εμπεδώνεται στην τάξη και η δουλειά στο σπίτι να είναι μόνο 2-3 ώρες ανά βδομάδα.

Στο EuroAccess, τοποθετούμε το σπουδαστή στο επίκεντρο! Με ενισχυτική διδασκαλία ώστε κάθε σπουδαστής να βελτιώνει τις πιθανές αδυναμίες του, με δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αναπλήρωσης μαθημάτων που μπορεί να χάσατε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εξεταστικής, εξατομικεύουμε την εκπαίδευση.


Αν λοιπόν, θέλετε να μάθετε Αγγλικά σ’ ένα περιβάλλον Ανοιχτό και Δημιουργικό, ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει και βοηθά εξατομικευμένα το σπουδαστή, μέσα σ’ ένα ζωντανό και χαρούμενο γκρουπ, με φιλικά δίδακτρα… τότε έλα στο EuroAccess!


Κλείστε τώρα τα  μαθήματα Αγγλικών στα Ιωάννινα. Καλέστε μας στο 2651-607026 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


logo-euroaccess

*Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής η οποία έπεται, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας. Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Euroaccess για το σκοπό αυτό. Το Euroaccess τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης