Ιταλικά

italikaΜια ξένη γλώσσα είναι ένα ακόμη «μάτι» στον κόσμο κι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να γνωρίσει κανείς ένα λαό και την κουλτούρα του. Η Ιταλία είναι μία χώρα με πλούσια πολιτιστική παράδοση, είναι η χώρα του Da Vinci, του Michelangelo,του Umberto Eco, του Pavarotti, του Ramazzotti και του Armani.

Τα Iταλικά αποτελούν μία από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες στην Ευρώπη. Εφόσον η Ιταλία είναι μία χώρα με ανεπτυγμένη οικονομία, η ιταλική γλώσσα θεωρείται μεγάλο προσόν στην αγορά εργασίας. Λόγω των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας το να μπορεί κάποιος στις μέρες μας να μιλάει Ιταλικά θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα. Επιπλέον, η Ιταλία είναι μία χώρα που προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και πολλοί είναι εκείνοι που την προτιμούν ανάμεσα στις χώρες του εξωτερικού για σπουδές σε τομείς όπως οι Καλές Τέχνες, η Ιατρική, η Αρχιτεκτονική, η Νομική, η μόδα.

Κλείστε τώρα τα  μαθήματα Ιταλικών σας με την βοήθεια και την εμπειρία του Euroaccess. Καλέστε μας στο 2651-607026

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα Ισπανικών που παρέχουμε:

Όλες οι εξετάσεις έχουν την ίδια δομή. Αποτελούνται από 4 ενότητες που εξετάζουν την ικανότητα του υποψήφιου στην κατανόηση διαφόρων ειδών κειμένου, στη σύνταξη γραπτού και προφορικού λόγου και στην κατανόηση προφορικών κειμένων.
(Πατήστε στην κάθε μπάρα για περισσότερες λεπτομέρειες)

 


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης