Αγγλικά

agglika_euroaccessΕνδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις  μαθήματα Αγγλικών; Εμπιστεύσου τον εκπαιδευτικό οργανισμό Euroaccess και τους έμπειρους καθηγητές και καθηγήτριές της και ξεκίνα τα μαθήματά σου άμεσα με τον πιο οικονομικό τρόπο. Εξειδικευόμαστε στη διδασκαλία ενηλίκων και φροντίζουμε τις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά. Όλα τα  μαθήματά μας προσαρμόζονται στις ανάγκες των μαθητών τόσο από πρακτικής όσο και από εκπαιδευτικής απόψεως.

Η καινούρια Ευρώπη, το γεγονός ότι τα Αγγλικά είναι η γλώσσα του εμπορίου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ότι τα Αγγλικά θεωρούνται προαπαιτούμενη γλώσσα για κάθε είδους δουλειά αλλά και για μεταπτυχιακές σπουδές σε όλους τους τομείς καθώς και το μέσον επικοινωνίας εκατομμυρίων ανθρώπων στις καθημερινές και επιχειρησιακές τους συναλλαγές την καθιστούν πρώτη στις προτιμήσεις των σπουδαστών και εργαζομένων. Περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι μιλούν Αγγλικά ως μητρική γλώσσα , ενώ ακόμα 300 εκατομμύρια άνθρωποι τη μιλούν ως δεύτερη γλώσσα. Είναι η επίσημη ή ημιεπίσημη γλώσσα σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου. Διεθνείς Οργανισμοί, όπως ο ΟΗΕ, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή , καθώς και συγκεκριμένα επαγγέλματα, όπως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συνεδριάζουν ή χρησιμοποιούν τα Αγγλικά ως κύριο επικοινωνιακό μέσον.

Κλείστε τώρα τα  μαθήματα Αγγλικών σας με την βοήθεια και την εμπειρία του Euroaccess. Καλέστε μας στο 2651-607026

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλα τα παρεχόμενα προγράμματα αγγλικών

(Πατήστε στην κάθε ενότητα για περισσότερες λεπτομέρειες)

 

Εξειδικευμένα διπλώματα

Εκλήλωσε το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και άμεσα ένας εκπρόσωπος μας θα είναι διαθέσιμος να σας λύσει κάθε απορία.

 


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης