Hotel Digital Marketing

hotel digital marketing

Εισηγητής


Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από επιλεγμένο προσωπικό, επαγγελματίες Digital Marketers του χώρου, με εμπειρία στη διαχείριση και προώθηση Ιστοσελίδων Ξενοδοχειακών Μονάδων.


Σε ποιους απευθύνεται


Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εργαζόμενους ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, σε ιδιοκτήτες Ξενοδοχειακών Μονάδων, διαφημιστές, απόφοιτους τμημάτων marketing αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του Τουρισμού εξειδικεύοντας και εκσυγχρονίζοντας τις γνώσεις και δεξιότητές τους στο ξενοδοχειακό digital marketing.


Σκοπός


Το σεμινάριο Hotel Digital Marketing έχει σκοπό να καταρτίσει πλήρως τους σπουδαστές του με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες μεθόδους του πιο αποτελεσματικού τρόπου διαφήμισης και προώθησης των Ξενοδοχειακών Ιστοσελίδων. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι σπουδαστές μελετούν τη ζήτηση, εποχικότητα και συμπεριφορά των πελατών χρησιμοποιώντας internet εργαλεία με στόχο τη βελτιστοποίηση ενός Ξενοδοχειακού Website στις μηχανές αναζήτησης και γενικά στο διαδίκτυο. Οι σπουδαστές εξοικειώνονται με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδας με πληρωμή, χρησιμοποιώντας το δημοφιλές εργαλείο Google AdWords και αναλύουν την επισκεψιμότητα του site κάνοντας χρήση του GoogleAnalytics. Επίσης εκπαιδεύονται στη δημιουργία καμπάνιας μέσω του Facebook,ενώ μαθαίνουν να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα σύγχρονα εργαλεία για την προβολή των ξενοδοχείων π.χ. Booking Engines, Chat, CRM κ.α. Τέλος, πραγματοποιείται εκμάθηση του e-mail marketing, ενός ακόμη σύγχρονου εργαλείου διαφήμισης, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή και προώθηση newsletter.

Περιγραφή Σεμιναρίου Hotel Digital Marketing

  • Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Υπουργείο Παιδείας.
  • Παρακολούθηση μέσω e-learning.
  • Το σεμινάριο είναι 100% πράξη. Όλα τα μαθήματα γίνονται σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας.
  • Διδάσκουν Επαγγελματίες Digital Marketers.
  • Δωρεάν ηλεκτρονικές σημειώσεις.
  • Διάρκεια Σεμιναρίου: 1 μήνας/ 32 Ώρες
  • Κόστος Σεμιναρίου: 300€ (σε 2 δόσεις)
  • ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10% σε φοιτητές & ανέργους
  • Μετά το τέλος του προγράμματος παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας του ΕΟΠΠΕΠ (Αριθμ. Άδειας 2000207).

 


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης