Αγγλικά για ενήλικες στα Ιωάννινα!

  • -

Αγγλικά για ενήλικες στα Ιωάννινα!

Tags : 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EuroAccessΗγέτης στις Ξένες Γλώσσες για 18+ (φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη) στα Ιωάννινα, παρέχει προγράμματα σπουδών, υψηλής ποιότητας, και στα Αγγλικά για ενήλικες.

Η εκμάθηση Αγγλικών 

για ενήλικες στο EuroAccess, καλύπτει από το επίπεδο «Αγγλικά για αρχάριους» έως και το επίπεδο Proficiency. 2.000 σπουδαστές έμαθαν ξένες γλώσσες κοντά μας, με ευέλικτα ωράρια, με το πιο έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό για τα μαθήματα Αγγλικών με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και φιλικά δίδακτρα.


Κλείστε τώρα τα  μαθήματα Αγγλικών στα Ιωάννινα. Καλέστε μας στο 2651-607026 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


logo-euroaccess

*Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής η οποία έπεται, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας. Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Euroaccess για το σκοπό αυτό. Το Euroaccess τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης