Προφιλ


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (ΚΕΚ) και Ξένων Γλωσσών Euroaccess  (Σμύρνης 7-9, Ιωάννινα) ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2013.


Παρέχουμε σε φοιτητές, ενήλικες και επαγγελματίες ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Ρωσικά). Ταυτόχρονα λειτουργεί και Σχολή Πληροφορικής πιστεύοντας ότι στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας η κατοχή γνώσεων και δεξιοτήτων στους Η/Υ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισότιμη συμμέτοχη όλων των πολιτών στις παραγωγικές διαδικασίες.

Τα πρωτοποριακά προγράμματα που εφαρμόζουμε δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους οδηγήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Εκτός από την υψηλού επίπεδου εκπαίδευση ως προς τα προγράμματα σπουδών οι μαθητές δύνανται να λάβουν πιστοποίηση των γνώσεων τους από αναγνωρισμένους φορείς. (Cambridge, Michigan κ.α.)


Συνεργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή με τους πιο γνωστούς φορείς πιστοποίησης στην Πληροφορική GLOBAL CERT και ACTA.


Από την ίδρυση η εταιρία Euroaccess IKE βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου διαθέτοντας την αρτιότερη υποδομή – τόσο σε εξοπλιστικό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. (διοικητικά στελέχη, επιστημονικό δυναμικό και έμπειρους συνεργάτες εκπαίδευσης).

Σήμερα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από το ελληνικό κράτος, σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. 1788 Σπουδαστές έχουν συμμετάσχει και πιστοποιηθεί στο Euroaccess έως το Δεκέμβριο 2016, η επιτυχία μας αυτή μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις για την επιλογή ενός φοιτητή, επαγγελματία ή άνεργου στην κατάρτιση και πιστοποίηση που θέλει να λάβει.


Είμαστε η πρώτη επιλογή στα Ιωάννινα για τις εξής πιστοποιήσεις:Επίσης το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Euroaccess, λειτουργεί πλέον και ως αντιπρόσωπος για τα Ιωάννινα,στα προγράμματα σπουδών για το ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου – Νεάπολις Πάφου.Πιο συγκεκριμένα είμαστε partner της Vellum Educational Services, για τα Ιωάννινα. Αυτό το διάστημα ειδικά για τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, υπάρχει μια σημαντική προσφορά στο τμήμα μεταπτυχιακών εξ’ αποστάσεως, για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, όπου αν γραφτούν δικαιούνται έκπτωση στα δίδακτρα με βάση κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια.

Δείτε εδώ όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα.


Κλείστε τώρα τα μαθήματα σας με την βοήθεια και την εμπειρία του Euroaccess. Καλέστε μας στο 2651-607026

 

Πληροφορική

Απαραίτητο για τον ΑΣΕΠ

Ονυχοπλαστική

Σεμινάριο Nail Art
hotel digital marketing

Hotel Digital Marketing

Γίνε expert στον πιο αναπτυσσόμενο κλάδο