Σχεδίαση Ιστοσελίδας & E-shop

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο Σχεδίαση Ιστοσελίδας & Ε-shop που παρέχει  εργαλεία για την ορθή κατασκευή ενός site / εταιρείας / επαγγελματία στο διαδίκτυο καθώς και δημιουργία επαγγελματικού ηλεκτρονικού καταστήματος σε WordPress.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ


Το σεμινάριο Σχεδίαση Ιστοσελίδας & Ε-shop  εξετάζει όλα τα στάδια που οδηγούν στην ορθή σχεδίαση και δημιουργία ενός site με το wordpress καθώς και στην βασική μεθοδολογία προώθησης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (seo). Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου πραγματεύεται την ορθή και επαγγελματική δημιουργία ενός e-shop με  το woocommerce.


Το σεμινάριο Web Design συνδυάζει τις ενότητες:


• Σχεδίαση Ιστοσελίδας με WordPress:
• Σχεδίαση ηλεκτρονικού καταστήματος με Woocommerce


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ


Πρακτικές & Εξειδικευμένες Γνώσεις στην κατασκευή ιστοσελίδας και E-shop με άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα για την επίτευξη των στόχων σας.


30 ΛΕΠΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


Στο τέλος κάθε σεμιναρίου αφιερώνουμε 30 λεπτά για ερωτήσεις και case studies με παραδείγματα που προέρχονται από τους συμμετέχοντες.

Στο τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε αναλυτική παρουσίαση με την ύλη & βεβαίωση παρακολούθησης.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Τα τμήματα είναι  απόγευμα, μικρά και ευέλικτα ώστε να μπορούμε να αφιερώσουμε προσωπικό χρόνο σε κάθε συμμετέχοντα (6-10 ατόμων).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σεμινάριο 6-10 άτομα 45 ώρες (9 x 5 ώρες)

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 

Άμεσα με την συμπλήρωση τμήματος

 


ΚΟΣΤΟΣ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

– Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ : 2651607026 για να ενημερωθείτε για το κόστος

–10% Σε άνεργους και φοιτητές.
–10% έκπτωση, αν το παρακολουθήσεις με έναν φίλο σου που έχεις συστήσει (η έκπτωση ισχύει και για τους δύο)
–20% έκπτωση σε ομαδικές εγγραφές (τριών ατόμων και πάνω)

 


Κλείστε τώρα τη  συμμετοχή σας στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχεδίαση Ιστοσελίδας & Ε-shop καλώντας μας στο 2651-607026 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.


logo-euroaccess

*Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής η οποία έπεται, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας. Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Euroaccess για το σκοπό αυτό. Το Euroaccess τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Θέσεις Εργασίας

Voucher 29-64

Αίτηση επιχείρησης